En cadeau til Kadeau!

Jeg var forleden på Michelin-restauranten Kadeau på Christianshavn med mit arbejde, og HOLD OP hvor var det lækkert!

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at spise ude – især steder, jeg ikke har været før, men Kadeau er helt klart en restaurant, jeg bare prøve igen. Servicen var helt i top og maden var ubeskrivelig god.

foto 2

Solbær, hvid chokolade og frossen mælk

Hele aftenen var en kæmpe oplevelse, og det fremgår tydeligt, at holdet bag virkelig brænder for, hvad de laver. Er du typen der har en liste over ting du bare prøve, befaler jeg hermed at du tilføjer en middag på Kadeau!

Øverste billede er fra jacobkornum.dk

6 kommentarer

 1. Pernille

  Servere de også frokost menu?

 2. Sandra

  Jeg vil så gerne prøve at spise på Kadeau!

 3. Gry

  Hvor meget koster en middag sådan ca.?

  • Rikke

   Det er i den dyre ende – over 1.000 kr. pr. mand, men kommer selvfølgelig an på antal af retter, vin etc. 🙂

 4. Dorte

  Jeg er bornholmer og jeg har naturligvis været på den der er beliggende på øen, men jeg må helt sikkert også prøve den i København!

Skriv en kommentar