Er vi de eneste…

… der ikke forstår vasen fra Royal Copenhagen?

Misforstå os ikke, det er ingen hemmelighed, at vi er pjattet med Royal Copenhagen. Men er vi de eneste der ikke er vilde med formen og det klodsede udtryk? Vi er klar over, at alle har hver sin smag, men er der mon nogen der er enige med os? 🙂

9 kommentarer

 1. Jeg kunne ikke være mere enig! Jeg er selv stort fan af Royal Copenhagen – men vasen, den vækker undren!

 2. Fuldstændig enig – RC er fantastisk, men vasen er bestemt ikke min smag.. Den bliver pænere af blomsterne som kommer i, men jeg synes ikke den er en skønhed at have til at stå fremme uden blomster. Og det skal mine vase altså gerne kunne..

  • Vi er helt enige med dig. Vi har også vaser stående i vores hjem uden blomster i (dog bliver disse også kun “pænere” med friske forsyninger), meeeen….. Den er simpelhen for voldsom for os.

 3. Lise

  Fullstendig enig. Mitt hjerte er blått, men hvor er den vase bare en klump, der mangler RC’s sædvanlige elleganse.

 4. Marlene Høj

  Den ser lidt vakkelvorn ud – Jeg turde ikke have den hjemme med tre unger og to katte i huset!

 5. Charlotte Hansen

  Den virker alt for forkert, klodset på en måde, nej, ikke en som vil ende hjemme hos mig

 6. Mari Louise Nissen

  Jeg synes den er super flot. Den er hyggelig og cozy på en meget elegant måde.
  Den er meget flot på et lyst dækket bord.
  Så ja jeg er vild med den og er slet ikke enig.

Skriv en kommentar