INSPIRATION: Otte forskellige plakater, med hvert deres udtryk

Hvis der er en ting som jeg aldrig bliver træt af, så er det kunst. 

Plakater, posters, billeder, illustrationer, tryk, print: kært barn har mange navne. Men uanset hvad vi vælger at kalde dem, så er jeg fuldstændig tosset med dem! Hvis mit budget kunne holde til det, havde jeg på nuværende tidspunkt investeret i mange flere – og ja, det er efter min mening en investering.

Plakater kan være med til at pifte et hvilket som rum op og samtidig være med til at give rummet liv. Jeg har plakater som flere gange har skiftet plads i min lejlighed. En plakat i ét rum kan give et helt andet udtryk i et andet rum. Jeg har også plakater som på nuværende tidspunkt er rullet pænt sammen og gemt væk. Når jeg så i ny og næ ruller plakaterne ud igen, er det ligesom at have fødselsdag og pludselig får plakaterne atter liv.

Plakater

1/ Helene Blanche – Leaf 2/ Anne Nowak – Four triangles

3/ IKEA – Manhattan map 4/ Nynne Rosenvinge – Blue water color

5/ Vee Speers – The birthday party 6/ Silke Bonde – Cove

7/ Christiane Spangsberg – Portrait of the colors 8/ Kristina Dam Studio – Panel

 

 

 

 

Skriv en kommentar