Lækre slumretæpper til den kolde tid

Efteråret er på sit højeste – og vinteren (og når ja: JULEN!) står lige for døren. I disse mørke og kolde tider, bruger jeg ofte aftenerne på sofahygge. For mig indbærer det, blandt andet: Te, stearinlys og en god bog. Jeg har længe været på udkig efter slumretæpper jeg kan putte mig under… Nu har jeg fundet otte forskellige  – der gerne må “flytte ind” i min stue… Mon et af dem også skal “flytte ind” i din?

 

Vejl. udsalgspris: 

1. ferm LIVING – Remix (grå) 699,-  

2. ILVA – Oslo 299,-

3. HAY – Mega knit 1599,-

4. Elvang – Manhatten (rosa) 685,-

5. HAY – Plus 9 (pink) 1599,-

6. By Nord – Multistribet (pink) 1199,-

7. Elvang – Luxury (lysegrå) 1250,-

8. ferm LIVING – Happy harlequin 445,-

2 kommentarer

  1. Stephanie

    Hvor er de lækre! Har lige købt et pink fra Silkeborg Uldspinderi – de laver også nogle fine tæpper! 🙂

Skriv en kommentar