Mon Eames succesen også er at se i dit hjem?

I morges læste jeg denne artikel på Politiken.dk. Interessant – Men jeg tror desværre at det kan være sandt. Jeg er personligt selv vild med Eames stole – både DSR, DAR, DAW og DSW – der alle kan ses og købes her. For et par år siden ønskede jeg dem til spisebordet, men nu er jeg blevet “mættet” af dem i diverse boligblade, via Instagram & blogs… Men ikke “mættet” nok til ikke at ønske to til vores nye skrivebordsplads i opholdsstuen. For som sagt: JEG ER VILD MED DEM! Jeg er egentlig på udkig efter de originale lavet i glasfiber – men hvis det ikke lykkes, ønsker jeg dem i hvid.

Fra at have haft et øje på Eames ønsker jeg mig nu enten Wegners Y-stole eller Arne Jacobsens 7’er stole til spisebordet i stedet. Begge designere, som allerede har oplevet det, som Eames måske kommer til at opleve? Om ikke andet tror jeg at danske designere som eksempelvis Wegner, Arne Jacobsen og Børge Mogensen er på vej frem i endnu flere danske hjem. 

Mit spisebord er blevet skiftet ud til dette som jeg også har blogget om tidligere. Fordelen ved at vælge Wegners Y-stole er blandt andet den fantastiske komfort – Hurra for en stol jeg kan sidde i i flere timer uden at blive træt i ryggen. 7’er stolene har den fordel at de fylder mindre – hvilket betyder flere stole rundt om bordet.

Dilemma – dilemma 😉

Skriv en kommentar