Om: Eksamenskaos, ommøblering & det at have en luftmadras som sofa

Snart sidder jeg i eksamenskaos, da jeg på fredag får jeg min eksamenscase. Men på nuværende tidspunkt sidder jeg på en luftmadras – jeg er nemlig i fuld gang med at ommøblere vores 4-værelses lejlighed.

Men det hele startede allerede før jul… Hvor jeg startede følgende dialog med min kæreste:

Maria: “Skat, skal vi ikke nedlægge vores gæsteværelse?”

Mikkel: “…Og?”

Maria: “Benytte vores soveværelse som dagligstue og vores nuværende stue som udelukkende spiseplads & hyggekrog”

Mikkel: “Det lyder som en GOD idé, men lad os lige vente til efter jul. Julen er en dyr måned og vi ved begge to at vi ikke har råd til andet end julegaver, julemad & julefrokoster”.

Maria: “Skat….. Nu har jeg altså sat vores SOFA, TV-bord og 100 andre annoncer til salg”

Allerede efter én dag fik vi solgt vores sofabord, som måtte erstattes af vores bord der normalt stor på altanen. Derefter røg gæstesenge, DVD’er, tøj & mærkelige dimser lidt efter lidt… Og i sidste uge røg vores sofa. Denne er nu erstattet af en luftmadras. 

Plantegning

Min kæreste er ingeniør og har tegnet vores lejlighed op, sejt!

Vores hjem er lige nu ikke særlig hyggelig, men det har også sin charme at gøre det på den her måde. Jeg er på SU, og har derfor ikke råd til at kaste mange penge afsted på én gang – men dette gør blot spændingen og glæden ved modtagelsen endnu større. Nedenfor afslører jeg lidt af de køb der allerede er købt til den “nye” lejlighed, og som enten blot står klar til brug eller som vi venter på at få leveret…

Arne Jacobsen Bord 2

Vi har købt et brugt Arne Jacobsen bord på Lauritz.com

Fåreskind, IKEA, Ludde

Og et fåreskind fra IKEA…

String reol system

Vi besluttede os for String reolsystem til både stue og spisestue 

Kubus Bowl

Og en Kubus Bowl i grå (stor)

Natures C

Langhåret lammeskind fra Nature Collection 

Trine Struwe

En plakat fra Trine Struwe til de kommende billedvægge 

Seville - Devide

I stuen får vi en sofa uden chaiselong i gråt ud fra Bolia

HAY BOX

I og med at vi har brug for en masse opbevaring, har vi købt disse kasser fra HAY

Normann  Vi regner med at denne reol fra Normann skal stå i vores soveværelse…

Trackbacks for dette indlæg

  1. Mon Eames succesen også er at se i dit hjem? - Boligglad.nu

Skriv en kommentar