Royale nyheder i 2014: Jeg glæder mig allerede til efteråret

Det er ingen hemmelighed at jeg er smask forelsket i Royal Copenhagen.

Min mor siger jeg er tosset. Min mor (ja og egentlig også min bror…) siger også at det er vanvittigt at købe royalt stel på SU (jeg tror nu også de ville synes det vanvittigt, hvis jeg ikke var på SU).

Min kæreste er ambivalent – Om han så vil stå ved det eller ej! På den ene side synes han at det er mange penge at bruge og derfor ikke noget han gider samle på – men på den anden side synes han det er irriterende at vi for eksempel kun har 8 tallerkener af dén slags, når der nu skal sidde 9 til bords.

“Vi spiser med øjnene” & jeg mener en del af oplevelsen er et smukt stel. – Det er som om det hele bliver lidt mere lækkert?

Personligt er glæden ved disse stel simpelhen så stor og for mig en hyggelig måde at samle på. Det lyder sygt, men jeg håber at jer læsere kan følge mig – hvis ikke, så ved jeg at Rikke kan!

NYHEDER I 2014

Sort Riflet 1Sort RifletRoyal Copenhagen kommer med nyheder, der udvider flere af deres stel.

To nyheder springer dog særligt i øjnene på mig: Relancering af Sort Riflet og et nyt Blå Riflet – begge på hylderne til efteråret (og forhåbentligt også i mit køkkenskab!).

Sort Riflet er rustikt og udtrykket er minimalisktisk. Det samme gælder for Blå Riflet, der dog er meget anderledes – men stadigvæk genkendeligt i og med at den kongeblå farve og de yndefulde rifler går igen.

Hvad siger I til Royal Copenhagens nyheder i 2014?

Og har I måske andre favoritter i end mig?

 

 

 

2 kommentarer

  1. Trine

    Jeg samler selv på det på su, så jeg forstår dig fuldt ud 🙂 det er så lækkert, og jeg har været i gang i en otte år efterhånden (begyndte allerede i folkeskolen, min mors forslag) og har en del af det sort riflede fra den gang, så det må være min favorit 🙂 måske der skal et par skåle til samlingen nu 🙂

    • Undskyld det sene svar…. Jeg har haft eksamen hængende over hovedet.
      Dejligt at høre at du også forstår mig :-D! Ih hvor lækkert. Hverken Rikke eller jeg ejer noget af det sorte – men NU må det ind i vores sortiment :-). Ih, hvor fedt at du allerede nu har samlet på det i så mange år…. Det lyder bestemt ikke som en dårlig idé 🙂

Skriv en kommentar