Saltede mandler med smag af lakrids

Den første og måske værste efterårsstorm rammer i dag Danmark, fortæller de kære meteorologer…  Og sikke et vejr det allerede er!

Jeg havde tidligt fri fra Sankt Hans Hospital, hvor jeg på nuværende tidspunkt er i praktik. Efter en våd og blæsende tur hjem, fik jeg lyst til LAKRIDS. Derfor har jeg i dag lavet lækre lakrids-snacks til i aften.

 

Ingredienser

200 g mandler

2 dl vand

1 spsk. af Johan Bülow’s lakridssirup (jeg har i dag brugt den søde)

1½ tsk. af Johan Bülow’s rå lakridspulver (prøv evt. også med den fine)

2 spsk. maldonsalt

En lille smule smør

 

Fremgangsmåde

Kog 2 dl vand. Bland salt og sirup heri. Put mandlerne i en skål og hæld sød-salt-lakrids-vandet henover. Overdæk skålen i 20 minutter. Sigt derefter mandlerne i en si, så vandet drypper fra. Put mandlerne på en bageplade med bagepapir og fordel en lille smule smør rundt omkring. Drys med lidt maldonsalt og rå lakridspulver – og vend. Bag mandlerne på 150° i 25 minutter.

Nyd lakridsmandlerne enten lune eller kolde.

 

4 kommentarer

  1. Så har jeg lavet din opskrift på lakridsmandler – de var et hit på jobbet i dag!

  2. Mums! Det må prøves.

    Jeg laver salte mandler med skal fra øko-citroner engang imellem. Det kan OGSÅ anbefales 🙂

Skriv en kommentar