Test af TEMPRAKON dyne

Jeg elsker min dyne og ikke mindst at sove. Søvn er undervurderet, da en god nattesøvn giver både øget energi og overskud.

Normalt sover jeg med en dundyne som er let og ikke mindst fantastisk varm. Hvis jeg havde pengene havde jeg omgående investeret i en ny seng. Det trænger mit hjem til – og med dårlig ryg, burde jeg passe bedre på mig selv. Generelt tror jeg mange undervurderer hvor vigtigt det er med en god seng når man i gennemsnit sover 8 timer pr. nat. Til en god seng – hører naturligvis også en god dyne og pude!

OM TEMPRAKON ADVANCED

I samarbejde med TEMPRAKON og Quilts of Denmark har jeg fået lov til at teste deres nye serie indenfor soveudstyr: TEMPRAKON Advanced, bestående af en dyne, en pude og en duntopper (fungerer som en ekstra rullemadras). Disse tre produkter vil sammen gøre at man får en optimal nattesøvn og ikke mindst det rette klima at sove i. TEMPRAKON dynerne har en triple 3 funktion, som gør at produkterne er både varme- og kulderegulerende samt fugtkontrollerende. Det temperaturregulerende materiale TEMPRAKON er oprindeligt udviklet af NASA til astronauternes rumdragter. Derudover er TEMPRAKON Advanced udstyret med en FRESH behandling som er baseret på 100 % naturlige olier, fra blandt andet Neem træet. Denne behandling er yderst effektiv mod bakterier og husstøvmider.

MIN EGEN OPLEVELSE

Jeg startede med at sove kun med dynen, derefter dynen og puden og til sidst med alle tre dele. Dynen skulle jeg vænne mig til. For det første er den tyndere end min egen dundyne og derudover “larmer” den mere, da den er lavet i et andet materiale. De første nætter frøs jeg helt vildt, så jeg tog hurtigt pude og duntopper i brug. Puden er helt fantastisk – luftig og støtter nakken rigtig godt. Da jeg stadigvæk blev ved med at fryse, erfarede jeg at dynen (ligesom duntopper og pude) har to forskellige sider. Den side som minder mindst om en normal dyne, skal vende nedad mod en selv (den ikke temperaturregulerende side). Dette hjalp og jeg mærkede med det samme en forskel i min søvn – ah…. fantastisk! Hvis det ikke var fordi min kæreste og jeg normalt sover med en dobbeltdyne, kunne jeg sagtens finde på at bibeholde dynen som almindelig dyne – men nu bliver den i stedet brugt som gæstedyne.

Du kan læse mere om TEMPRAKON her.

Skriv en kommentar