Blot et lille tip

Som nogle af jer måske har set på vores Instagram, har jeg været i fuld gang med hovedrengøring…

Og da mine byLassen stager efterhånden var blevet godt “pyntet” med en masse stearinrester, fik de en tur i ovnen. Det er super smart – man sætter dem blot med hovedet nedad på et stykke bagepapir – tænder ovnen på 75 grader og venter til stearinen er smeltet. Derefter tørres de af med en fugtig klud. Resultatet er fantastisk – de bliver som nye! Og det er super nemt!

Håber ellers I nyder weekenden – jeg er i fuld gang med at pakke, da jeg i morgen flytter til indre by. Det fortæller jeg mere om, når jeg er kommet på plads. Rigtig god aften 🙂

3 kommentarer

  1. Charlotte

    Tak for tippet 🙂

  2. Sofie

    Ej hvor smart!! Det vil jeg helt sikkert prøve.

Trackbacks for dette indlæg

  1. DIY // 1 stk. ren Kubus stage! | lucylane

Skriv en kommentar