BROSTE LANCERER BESTIK I FIRE FARVER

Broste Copenhagen har gjort det igen!

Gang på gang overrasker Broste Copenhagen mig! Denne gang lancerer de bestikserien i fire forskellige nuancer: Rose Gold, Black, Full Satin og Full Mirror, som rammer butikkerne i løbet af marts måned.

IMG_0018

IMG_0004_1

Det er ingen hemmelighed at jeg er til det klassiske bestik, hvilket også er det som pryder mit hjem – men hold nu op hvor formår de virkelig at præsentere det stilfuldt t i deres flotte stylings. Udgaverne i sort og guld er jeg ret vilde med, da bestikket virkelig formår at skille sig ud fra mængden og det traditionelle bestik, som de fleste (inklusiv mig selv) har i deres hjem – mon jeg selv tør tage springet, og får købt noget i farve? 
Bestikket tåler opvaskemaskine og kan enten købes enkeltvis eller i æske af 16 dele som kommer til at koste mellem 799,- og 1349,- kroner, alt efter hvilken nuance man vælger.

IMG_0008

Du kan finde den nærmeste forhandler nær dig her.

Skriv en kommentar