Den Kongelige Ballet på Christiania

I går var jeg til balletforestilling på Christiania. Impulsivt tog jeg min svigermor under armen – til et kulturelt gratis arrangement, arrangeret af Det Kongelige Teater. Vi gik fra min lejlighed ind til Fredens Eng og havde fornøjelsen af intet mindre end Den Kongelige Ballet. Omkring 40 smukke dansere, gav fortryllende smagsprøver på den kommende sæson – og sikke et show!

Èn af grundende til at jeg som jyde, har forelsket mig i København er netop fornøjelsen af en af disse kulturelle oplevelser. Jeg må dog indrømme, at jeg benytter mig af mulighederne – alt alt for lidt, i forhold til hvad jeg ønsker mig. Men! Hvor var det fantastisk i går. Stemningen – musikken og ikke mindst vejret. Det var på alle måder: SMUKT.

Ballet 1

Jeg har lånt billederne fra Den Kongelige Ballets Facebookside – hvor de efter forestillingen blandt andet har uploadet disse. 

Skriv en kommentar