Fem favoritter til under en flad hund

Det er slutningen på måneden. Jeg er selv gået fra at kunne kalde mig studerende til pludselig at gå under navnet ledig. Jeg synes den første betegnelse lyder bedst af de to. Jeg håber ikke at der går alt for langtid inden jeg kan skifte betegnelsen ledig ud med ergoterapeut i job.

Ja, som I måske har set på Instagram blev jeg sidste tirsdag færdiguddannet ergoterapeut, 3,5 år sluttede jeg af med et 12-tal og fredagsbarer, studiebøger og café latte blev pludselig skiftet ud med jobsøgning, fedtet hår og en ny verden hvor man nu skal forholde sig til A-kasse, fagforening og det såkaldte jobnet.dk. Tænk at skulle være voksen i en alder af 23 år!

Jeg har fundet fem favoritter til under en flad hund, hvis du vil shoppe til SU-priser her i slutningen af måneden.

Skærebræt / H&M 79,95 • Spillekort / HAY 69,00 • Pudebetræk / IKEA 49,00

Vase / House Doctor 99,00 • Lysestage / Normann 99,00

Skriv en kommentar