Ferm Living: Årets adventsstage

1. advent er lige om hjørnet.Mine adventskranse plejer altid at bestå af så mange naturprodukter som overhovedet muligt. Jeg elsker at byde naturen indenfor i mit hjem, særligt i julen.

Ferm Living

I går da jeg stak hovedet forbi Illums Bolighus, faldt jeg PLADASK for Ferm Livings adventsstage i messing og med en diameter på 38 cm – og måtte slå til med det samme! I går aftes pyntede jeg den med røde bær og lærkegrene. Jeg har valgt at den skal hænge i de tilhørende lædersnore. Men ovenstående billede, viser også hvor smuk den er i sig selv stående. Jeg havde ellers aldrig troet at jeg skulle have en adventsstage – men jeg var slet ikke i tvivl, om at denne adventsstage skulle bydes indenfor i mit hjem.

Mon I også er ligeså forelsket som jeg er? 🙂

De næste dage er travle. I dag står den på julefrokostforberedelse og praktiske gøremål.  Over alt – både på nettet og i de fysiske butikker er der BLACK FRIDAY tilbud… Men der er penge at spare på årets julegaver! Jeg tror ikke jeg når at få shoppet og benyttet mig af endnu en amerikansk tradition.

I morgen aften holder jeg julefrokost med mine søde veninder, hvor den står på alt lige fra jule-gin&tonic til risalamande og ikke mindst pakkeleg.

På søndag har jeg taget en ekstra vagt, så patienterne også kan få lavet dekorationer og hjælpe med at pynte afdelingen op til jul. Til de af jer, der ikke har læst om mit arbejde – så arbejder jeg til dagligt på et lukket retspsykiatrisk afsnit, hvor patienterne ofte er i årevis.

Hvad skal I mon lave i weekenden?

Skriv en kommentar