GÆK GÆK GÆK: Det hele er pakket væk!

Påsken er lige om hjørnet.

Til påske plejer jeg altid at pynte op. Diskret og enkelt med blandt andet mine yndlings-påskeæg fra Royal Copenhagen og et par fine forårsblomster. Men i år er ikke som “det plejer”.

Mikkel og jeg skal som tidligere nævnt flytte pr. 1. maj og med to travle jobs er vi allerede begyndt at pakke ligeså stille ned i de mange flyttekasser som allerede er skaffet. Dette betyder også at påskepynten er gemt af vejen – og det tætteste jeg kommer på påsken er en påskebuket og når ja – ikke mindst påskeæg!

Men ved I hvad? Johan Bülow har forkælet mig med en masse påskelakrids – så allerede nu kan jeg fornemme at påskefornemmelserne bliver større i år i mit lille hjem end ellers. Faktisk er “EASTER” én af mine lakridsfavoritter. Den er lavet på sød og blød lakrids, som efterfølgende er blevet drageret i belgisk luksuschokolde og indkapslet i en knasende sprød sukkerskal. Den fine påskekugle er smagt til med et skud pebermynteolie.

Se lige det fine fuglehus. Det pipper af forår og er den perfekte værtindegave!

IMG_1415

Fuglehuset er fyldt med små lækre poser af både den klassiske EASTER-variant og EGG-varianten, lavet på Dulce de Leche og havsalt. Denne udgave præsenterede Johan Bülow sidste år – og jeg må indrømme at den gør det godt. Dette er jeg ikke alene om at synes, i det EGG-varianten sidste år vandt “The Taste of Liquorice Award 2015” ved Lakridsfestivalen i København. Derudover indeholder fuglehuset en limited-edition-lakrids, som ikke findes andre steder.

EGG-påskeægget kan gøres rigtig personligt. Du kan nemlig få indgraveret en lille hilsen i påskeægget. Dette benyttede jeg mig af sidste år i forbindelse med en værtindegave til den traditionelle påskefrokost.

Dette indlæg indeholder annoncelink: www.lakrids.nu og er sponsoreret. 

Skriv en kommentar