Gran Torino: En hip italiener på Nørrebro!

Som jeg allerede skrev om her, er der nu åbnet en hip italiener på Nørrebro!

fotoJeg har besøgt Gran Torino to gange og jeg lover jer at der også kommer en tredje, fjerde og femte gang! Første gang jeg spiste på restauranten bestilte jeg forskellige antipasti, pizza og tiramisu – den fik hele armen i anledningen af min kærestes fødselsdag. De små antipasti’s er italienske klassikere, pizzaerne smager som dem fra Napoli og desserten smelter på tungen. I går da jeg var forbi igen, bestilte jeg rørt tatar og dagens pizza. Maden har jeg ikke kunne sætte en finger på! Det eneste minus ved restauranten, som ellers er gennemført stilmæssigt er de rå vægge og det høje loft som medfører en dårlig akustik når restauranten er fyldt op og musikken er skruet op – men ved I hvad? Det afskrækker nu ikke mig for ikke at tage forbi igen…

Gran Torino

Et udsnit af de lækre antipasti

Gran Torino 1

Fødselsdagspizzaer

Gran Torino 2

Hancock pilser, med eget logo – tjekket!

Gran Torino 4

Klassisk og lækkert!

image

Krydret tatar med masser af parmesan, hasp!

I kan se flere billeder her.

Skriv en kommentar