Grød med hindbær og jul

Så blev det d. 14. december. I morges stod jeg tidligt op, til trods for at det jo egentlig er weekend.

Lysten til at stå op var egentlig ikke særlig stor, da en dag i Fields-jule-helvede ventede forude (ja undskyld mit sprog, men jeg hader kø og travle mennesker!).

Dagen måtte dog alligevel starte godt, derfor forkælede jeg min syge kæreste og jeg med lyserød grød (det var et hit!). Som jeg sikkert har sagt før, ja så elsker jeg grød, blandt andet fordi det kan laves på utallige måder, og så lægger det sådan “en god bund”.

Ingredienser

 • Vand
 • Havregryn
 • Frosne hindbær
 • Saften fra en appelsin
 • Salt
 • Kanel
 • Kokosmel
 • Hørfrø
 • Mandler
 • Hasselnødder
 • Frysetørrede hindbær

Fremgangsmåde

Hæld vand i en gryde og bring havregryn, appelsinsaft og de frosne hindbær i kog. Tilsæt en knivspids salt, lidt kanel, kokosmel og hørfrø og lad det simre med. Hak mandler og hasselnødder. Når grøden har fået den rette konsistens, drysses der med frysetørrede hindbær og de hakkede mandler samt hasselnødder.

God fornøjelse.

 

Skriv en kommentar