Jeg elsker når BREAKING NEWS er GOOD NEWS

I starten af det nye år præsenterede Madklubben deres planer for 2014: Åbning af fem nye restauranter. Jeg kan ikke andet end at sige: Sikke en succes!

Du kan blandt andet læse hvad AOK.dk skrev om Madklubbens planer i starten af januar her.

Den 28. januar åbnede madklubben Bellevue. Jeg har allerede været afsted – og naturligvis må jeg i sving med et anbefalelsesværdigt indlæg på bloggen (hold øje i nærmeste fremtid), for Madklubben formår da virkelig at udvikle sig – men stadigvæk bibeholde deres ånd.

Ja egentlig er det for dårligt at ikke én af Madklubbens restauranter er at finde på bloggen – Men måske mit mål i 2014 skal være FEM anmeldelser fra samme koncern? Ihvertfald håber jeg at de mange billeder på Instagram har kunne givet et billede af at jeg elsker konceptet!

I fredags åbnede Madklubben op for deres første cocktailbar. Baren er at finde i Tony’s “gamle” lokaler på Vesterbro (nabo til Madklubben Vesterbro) – Dér må jeg ind i nærmeste fremtid! Hvis I gerne vil læse mere og se deres cocktailskort kan I finde det her

I dag offentliggjorde Madklubben, at de d. 1. april (og nej det er ingen aprilsnar) åbner restaurant på Kongens Nytorv ved navn: Grill Royal. Restauranten åbner op i de gamle B&O lokaler. Konceptet på Grill Royal bliver enkelt og klassisk – og når ja, så er der ti desserter på menuen! Når jeg til tider bestiller tre x desserter på Madklubbens andre restauranter, til trods for at jeg er prop mæt men bare lige  smage dem alle… Er jeg i tvivl for om jeg en dag i nærmeste fremtider skal bestille ti x desserter ;-). Du kan læse meget mere her.

Kære læsere – jeg glæder mig!

2 kommentarer

 1. Kære Maria.

  Endnu engang tak for et skønt, varmt blogindlæg. Vi bliver jo bare så drønstolte og glade, når I kan lide det, vi laver!

  Bedste hilsner
  Anne Mette Hancock
  Pressechef og webredaktør
  http://www.madklubben.dk

  • Hej Anne Mette,

   Det er mig der takker for altid at gå fra jeres restauranter med et smil på læben (og nej – det skyldes ikke altid for mange af jeres sjusser og fantastiske vine) 😉
   Rikke og jeg har bestilt bord til Bellevue i aften – hun skal jo også opleve stedet! Mon ikke det giver anledning til en anmeldelse på bloggen i nærmeste fremtid 🙂 .. Og så må jeg jo hellere holde mit løfte om flere anbefalinger herinde.

Skriv en kommentar