Julen sig nærmer og det gør nyhederne også!

Rundt i landet holdes der lige nu høstfest. MEN, der er altså kun fire måneder til jul…

og julen er noget af det bedste jeg ved! Igen i år glæder jeg mig til at det bliver december, selvom denne måned nok er fyldt med bachelor skrivning denne gang.

Som barn fik jeg altid pakkekalender. Min mor bildte mig ind at nisserne kom igennem nøglehullet hver nat, og min storebror troede på julemanden ind til han (næsten) var teenager ;-). Den dag i dag laver jeg selv enten pakkekalender og/eller adventsgaver til dem jeg holder af: Det er så hyggeligt at finde små ting i efterårsmånederne som løbende skal pakkes ind.

Nyheder fra Ferm Living

Ferm Living formår igen i år at præsentere lækkert, luksuriøst og grafisk julepynt.

Denne fine pakkekalender rammer butikkerne til november og er et musthave for både store og små i familien – igen i år er der altså noget at glæde sig til fra Ferm Living!

 

Ferm Living Pakkekalender

Vejl. udsalgspris: 400,-

Selvom jeg endnu ingen småbørn har, må den meget gerne hænge hjemme hos mig – man kan jo være heldig? 😀

Sidste år præsenterede Ferm Living deres smukke geometriske juletræstæpper, de var et hit og florerede over alt. Jeg nåede aldrig at få fat i et, men i år skal det altså være. I år lancerer de fire nye tæpper: Octagon og Splash begge i enten grå eller sort.

Er de ikke fine? 🙂

Vejl.  udsalgspris: 299,95

Skriv en kommentar