Kaj Bojesen: Familieforøgelsen sker til september

Det er ingen hemmelighed at jeg er tosset med Kaj Bojesen. Ham har jeg blandt andet også skrevet om her. Aben er uden tvivl Kay Bojesens mest kendte træfigur – og til september lanceres der endnu en abe i flokken. De nuværende aber er henholdvis 20 cm og 60 cm i højden. Mellem abeJeg er ejer af den lille, men har i mange år ønsket mig storebroren på 60 cm. Aben der er at købe fra september er 28 cm og bliver solgt  til 2.995,- (vejl. udsalgspris). Kendetegnet for dem alle tre er at de er håndlavet og udarbejdet i limba- og teaktræ.

Den abe må jeg bare eje – og så må jeg drømme videre om storebroren. 

Inden september, må jeg nå forbi den nuværende udstilling på Sophienholm i Lyngby – den største danske udstilling af Kay Bojesens design. Rikke og jeg var desværre forhindret i at komme til deres preview i juni, men hul i kalenderen skal jeg nok få fundet..

Skriv en kommentar