På tirsdag åbner Gran Torino

En hip italiener er kommet til Nørrebro!

Madklubben præsenterede allerede deres planer for 2014 tidligere på året. Min begejstring fra dengang er at finde i dette indlæg og de har ikke skuffet endnu… Jeg har fulgt med i deres italienske planer via Instagram og deres egen hjemmeside, hvor de både har vist: pizzamel i lange baner, Gran Torino-øl og grønne klinker…

På tirsdag (12.08.14) åbner den første af Madklubbens kommende restauranttrio ved Sortedam Dossering, beliggende ” lige under Irma-hønen”: nærmere betegnet inde i gården mellem Ravsborggade og Sortedam Dossering, i det baghus hvor Irma startede i sin tid. Pudsigt, når jeg i mange år har haft Irma som studiejob – for at få et “break” fra det hele. 

Holdet bag Gran Torino lover skønne pizzaer, lavet på ægte italiensk manér! Men når ja, Anders Aagaard og co. kan jo naturligvis ikke “kun” spises af med det, så på menu’en er der også antipasti i lange baner og italienske signaturretter. Til at slukke tørsten er der både cocktails, øl, bobler og vin. I kan se hele menu’en lige her. Mine tænder løber i vand og jeg glæder mig allerede til første visit i nærmeste fremtid. OG HEY… Så har de plads til 150 gæster, udeservering og take away (jeg ved godt hvor mine fremtidige tømmermænds-pizza’er kommer fra…).

Billeder af Gran Torino

Billederne er oprindelig fra madklubben.dk og aok.dk.

Gran Torino 2

Jeg er helt vildt med indretningen: De grønne klinker – det mørke træ og de sorte industrilamper!

Gran Torino 7

Italienske pizzaer, bliver naturligvis til i en rigtig pizzaovn.

Gran Torino 4

Dansk design gør sig godt på en italiensk restaurant: Børge Mogensen, Søborg stol.

Gran Torino 5

Jeg er helt vildt med de mange spejle og når ja, vognen er da LIDT for fed.

Gran Torino 6

Simpel, men tjekket borddækning. 

Gran Torino 8

Mutti tomatdåser, gør det godt!

Skriv en kommentar