V I L D W E E K E N D fyldt med T E M P O

Åh! Der er lidt for stille på bloggen for tiden, men i denne periode føler jeg at døgnet kun er på 12 timer – men egentlig burde være på 48 timer! I får derfor et mere personligt indlæg her til aften.

Jeg har haft travlt med mit valgfag på modul 13 omhandlende “Ernæring og sundhed i udeliv”, spændende – interessant og ikke mindst lærerigt. I dag startede jeg op på bachelorforløbet. Jeg er virkelig spændt, og glæder mig til at fordybe mig i en masse uger sammen med tre søde veninder.

Min weekend har lige været den mest tempofyldte, sjove og afslappende i laaaang tid.

V I L D W E E K E N D

F R E D A G

Min fredag startede med at jeg afleverede min eksamensopgave for modul 13. Derefter gik jeg i gang med at stå i køkkenet HELE dagen. Jeg havde nemlig inviteret en masse søde piger fra mit studie på asiatisk tapas, inden vi skulle til Metropols Årsfest i Store Vega.

Jeg havde stået for en menu bestående af: ingefær mojito, butter chicken med løse ris, raita, nybagt naan brød, vietnamesiske forårsruller, hjemmelavede asiatiske dressinger, wok med ægnudler og laksetatar. Min søde veninde havde bagt den mest lækre chokoladekage, haps!

Derefter tog vi til årsfest hvor intet mindre end 90’er festen fra P3, Specktors og dygtige Le Gammeltoft spillede op til fest. Et par af os tog selvfølgelig videre i byen på Vesterbro… efter et par barer endte vi i Kødbyen til den lyse morgen (lidt for fulde).

L Ø R D A G

Tømmermænd, tømmermænd og en rodet lejlighed var det jeg vågnede op til lørdag morgen (læs: kl. 11.00). Men både frokosten og aftensmaden stod af lidt for lækre rester fra dagen før, haaaps – hvilket opvejdede hovedpine, kvalme og rod.

Om aftenen tog jeg i biografen med min søde svigerfamilie, hvor vi så The Equalizer, en virkelig anbefalelsesværdig film! Normalt visker jeg altid til min kæreste “hvad er klokken?” under en film – måske en dårlig vane, jeg ved det ikke? Men under denne film spurgte jeg ikke en eneste gang. Du kan se traileren her.

S Ø N D A G

Min seje svigermor skulle naturligvis løbe Erimitageløbet, så når man tager hele vejen fra Bornholm til Nordsjælland – måtte vi selvfølgelig køre op og heppe! Min kæreste og jeg tog tidligt afsted og havde et par hyggelige timer i skoven med ømme hænder efter halvanden times klapperi.

Om aftenen tog vi i biografen (igen), for at se Fasandræberne. Filmen er den 2. filmatisering af Jussi Adler Olsens bøger omhandlende afdeling Q. Jeg havde glædet mig længe, da bogen ramte mig virkelig dybt – og hver gang jeg befinder mig på Vesterbro tænker jeg på pigen Kimmie! Filmen var virkelig god… men selvfølgelig (ligesom Kvinden i buret), kan man ikke få alt med. Film er én ting – bøger er en anden. Jeg synes filmen er så anderledes, at selvom man ser filmen først er bogen bestemt værd at læse! Du kan se traileren her.

Nu er det mandag, jeg er træt, har benene oppe og har mistanke om at jeg efter snart tre ugers hosten har en kold lungebetændelse…

Skriv en kommentar