VALENTINSDAG – OG SÅ PÅ EN FREDAG

På fredag er det d. 14.  februar hvilket i følge Amerikansk og Engelsk skik er den officielle kærlighedsdag. Jeg er ikke fan af Valentinsdag – selvom det egentlig lyder meget smukt. Det tætteste jeg kommer på dagen er måske at forkæle MIG SELV med LOVE lakrids fra Johan Bülow, men mest fordi at jeg elsker lakrids.
Traditionen har kun fået et indpas i Danmark de seneste år. Mon det var finanskrisen der var skyld i at butikkerne fik behov for at markedsføre sig på denne dag?

Men HVORFOR skal min kæreste eksempelvis give mig blomster, ekstra kys, et brev, en invitation til god mad eller lækkert undertøj på lige den dag? Jeg har sagt til ham igen i år, at jeg bliver gladere for forkælelse en af årets andre dage.

Valentinsdag indbyder endvidere ikke i ligeså høj grad KVINDER til at forkæle deres mænd. Jeg vil derfor opfordre alle jer kvinder der går ind fra traditionen at forkæle jeres MÆND.

Men hvad er egentlig jeres holdning til denne tradition?

Jeg har fundet 10 bud som ikke er lyserøde, men kunne være en mulig Valentinsgave til din kæreste

Valentinsdag

Ur fra Hugo Boss – Chronograph // vejl. udsalgspris: 2995,00

Pung fra Mulberry – Coin // vejl. udsalgspris: 225£ (ca. 2000,00)

Sneakers fra New Balance – CM620SOO // vejl. udsalgspris: 800,00

B&O – Beoplay H6 // vejl. udsalgspris: 2999,00

Peugeot peberkværn – 30 cm. //vejl. udsalgspris 549,95

Clinique happy – For men // vejl. udsalgspris 354,00

Le Creuset gryde – 26 cm. // vejl. udsalgspris 1699,00

Laguoile proptrækker – Sort horn // vejl. udsalgspris 1599,00

Wood Wood – Sweatshirt // vejl. udsalgspris 1000,00

GAVEKORT // Giv din kæreste en oplevelse

 

Skriv en kommentar